Strijd om Johan Cruijff Schaal was op een haar na gestaakt

1 augustus 2022, 08:50

De strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV was zaterdag bijna (tijdelijk) stilgelegd, zo meldt De Telegraaf. Kwetsende spreekkoren vanuit het uitvak gericht tegen Steven Bergwijn waren aanleiding om scheidsrechter Dennis Higler te verzoeken de wedstrijd te staken.

Het scheelde volgens de krant 'een haartje' of de strijd om de Johan Cruijff Schaal was stilgelegd. De veiligheidscoördinator van Ajax overwoog na overleg met PSV en de politie om Higler te vragen de wedstrijd stil te leggen. Op het moment dat de coördinator het verzoek wilde neerleggen, stopten de spreekkoren.

Naast Bergwijn werd ook de afwezige Mohamed Ihattaren 'veel slechts' toegewenst. De reden dat de supporters van PSV het gemunt hadden op het tweetal, laat zich raden. Zowel Bergwijn als Ihattaren heeft een verleden in Eindhoven en komt sinds kort uit voor de grote rivaal uit Amsterdam. Ihattaren is sinds januari speler van Ajax, Bergwijn sinds deze zomer.

De strijd om de Johan Cruijff Schaal werd een waar spektakelstuk, met PSV als winnaar. Mede door een hattrick van Guus Til trokken de Eindhovenaren aan het langste eind. Bergwijn had vroeg in de wedstrijd de score geopend - zijn eerste voor Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sneu weer.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd maar het gebeurd helaas overal . En heel veel komt niet in de media

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doelde ook op die kleine groep (bij zo'n beetje elke club) die het verpest voor de rest.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd maar de media brengt het vaak ook niet eerlijk in beeld . Meestal gebeuren dit soort dingen over en weer ,en wordt het ook uitgelokt. Ben wel eens bij utrecht -ajax geweest ,waar ajax fans met super .... binnen kwamen. Vervolgens komt de reactie terug ,en dat komt in het nieuws.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen