Mohamed Ihattaren doorbreekt radiostilte: 'Geloof niet alles'

1 augustus 2022, 07:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren heeft voor het eerst sinds lange tijd weer iets van zich laten horen. Op Instagram lijkt de speler van Ajax te reageren op de update die De Telegraaf zondagavond laat over zijn situatie gaf.

Misdaadjournalist John van den Heuvel schreef dat de afwezigheid van Ihattaren bij Ajax te maken heeft met 'een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu'. De dreiging zou zijn ontstaan nadat de speler een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. Veiligheidsexpert vonden het niet verantwoord hem bij de club te laten verschijnen.

Via social media lijkt Ihattaren aan te geven dat de vork anders in de steel steekt. Hij heeft een Instagram Story van zijn zus Najwa gedeeld met daarin de volgende teksten: 'Wij hebben niks met criminaliteit & bedreigingen te maken & staan altijd supersterk Alhamdoulilah' en 'Healthy & back soon lil Brother. We are fine (gevolgd door drie lach-emoji's, red.) #geloofnietalles'. Ihattaren heeft daar zelf ook iets aan toegevoegd: 'Wat kan ik toch soms om de media lachen', plus twee lach-emoji's.

Zo blijft de situatie van Ihattaren omgeven door vraagtekens. De spelmaker begon sterk aan de voorbereiding, maar schitterde na een uitstekende start door afwezigheid. De eerste officiële lezing van Ajax was dat Ihattaren 'niet fit' was, maar al snel werd duidelijk dat er meer aan de hand is. Het is niet bekend wanneer Ihattaren de training bij Ajax hervat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk goeie speler als hij fit is. Maar er is altijd iets met deze jongen . Bij psv ,juve ,sampdoria ,en nu ajax ,en nooit ligt het aan zichzelf . Niet meer aan beginnen

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is een grote groep in Nederland die altijd anderen van alles de schuld geven. Het ligt altijd aan de ander. Ze zijn altijd slachtoffer. Die arme jongen is zijn vader verloren en dat is heel triest voor hem en zijn familie. Kennelijk hield zijn vader hem op het rechte pad want hij maakt er nu een puinhoop van en niemand in zijn directe kring geeft hem een schop onder zijn reet. Het is echt ongelooflijk zonde. Zag ooit een interview van Touzani met ihattaren. Kwam over als een hele verstandige gozer met een sterke persoonlijkheid.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat je je vader verliest op vrij jonge leeftijd is niet een vrij brief om er maar een zooi van te maken . Bij 4 clubs problemen te hebben .

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iedereen gaat daar anders mee om. Als je het zelf nooit hebt meegemaakt heb je eigenlijk geen recht van spreken bij het vormen van een mening. Het is altijd makkelijk om meteen een oordeel te vellen, maar je weet niks van zijn situatie.

Junkyard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Speler is sinds het 1e trainingskamp niet meer op de club geweest, logisch dat er gespeculeerd wordt.

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat het allemaal goed gaat komen met die jongen want het is wel een speler die leuke dingen laat zien en waarvoor je naar een stadion gaat. Maar ja, hij voedt het zelf door niks te zeggen en niet op de club te verschijnen. En dat de roddelpers met halve waarheden speculeert dat weet ieder weldenkend mens. Ze zijn wat dat betreft net een dorpje. In het begin van het dorp ga je op je bek en heb je een schaafwond op je elleboog. In het midden van het dorp is het verhaal dat je arm geamputeerd en aan de andere kant van het dorp word je in 6 planken de kerk uitgedragen

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel dubbel dit. Tuurlijk zou het fijn zijn als het waar is dat het minder ernstig is, maar waarom kom je dan niet gewoon voetballen?

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk dat zo'n crimineel dan toch trots is op zo'n schoonzoon? kijk eens wat ie allemaal niet kan witwassen voor je :) Maar gek verhaal..... Beetje Frank Masmeijer-achtig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen