Slot wil nog drie versterkingen en zet streep door komst Boëtius

31 juli 2022, 17:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De club voegde afgelopen week eindelijk vier broodnodige versterkingen toe aan de eigen selectie, maar trainer Arne Slot wil er nog zeker drie nieuwe spelers bij. Dat vertelde hij zondag voorafgaand aan de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Osasuna.

Aan ESPN kon Slot niet vertellen hoe de zaken wat betreft verdere versterkingen er precies voor staan. "Het lijkt me logisch dat ik me vandaag volledig focus op deze wedstrijd, maar ik weet wel dat we op de achtergrond nog heel druk bezig zijn om ons op een paar posities te versterken. We hebben nog twee linksbacks en een buitenspeler nodig. En mocht er iemand weg gaan, dan moet daar één op één vervanging voor komen. Daar zijn we mee bezig, maar of het gaat lukken weet je niet."

Jean-Paul Boëtius

Op de transfervrije Jean-Paul Boëtius hoeft de achterban in ieder geval niet meer te rekenen. "We hebben hem de mogelijkheid gegeven om mee te trainen. Niet alleen voor hem; ook omdat wij in de aantallen niet heel hoog zaten en zo'n beetje elke jeugdspeler al bij ons hadden. Maar een week voor de competitie vind ik dat je moet gaan werken met jongens waar je volgende week ook rekening mee houdt. Daar hoort Jean-Paul niet bij. We hebben hem nog wel de mogelijkheid geboden om bij de Onder 21 mee te trainen, maar niet meer bij ons."

Daarmee lijkt het aannemelijk dat een transfer van de baan is. "Dat heeft ermee te maken dat we al meer spelers als hij hebben. Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski, Quinten Timber; spelers die een beetje tussen aanvallende en verdedigende middenvelder in zitten. Daar was geen noodzaak voor. Het is goed om veel goede spelers te hebben, maar je moet het ook niet gaan overdrijven."

Lees ook: Drietal debutanten in basiself bij laatste test voor Feyenoord

Lees ook: 'Pech voor Feyenoord? Bundesliga-club zet zinnen op Boëtius'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het echte seizoen begint bijna. Dit is natuurlijk wel een beetje matig. Je moet er staan bij een top club wanneer je opgesteld wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen