Ook Martínez, Van de Beek en Chong in de basis bij rentree Ronaldo

31 juli 2022, 16:30

Erik ten Hag speelt vanmiddag de laatste oefenwedstrijd voor hij met Manchester United aan het echte werk mag beginnen. Nadat zaterdag zijn eerste ploeg met onder meer Tyrell Malacia al in actie kwam tegen Atlético Madrid (0-1 verlies), is het tegen Rayo Vallecano de beurt aan de rest van zijn selectie. Ook in die basiself zijn echter enkele interessante namen terug te vinden.

De meest besproken naam is daarbij die van Cristiano Ronaldo. De Portugees ontbrak deze voorbereiding tot dusver wegens familieomstandigheden en zou volgens verschillende geruchten zelfs helemaal niet meer terugkeren bij Manchester United. Ten Hag kondigde zaterdag echter al aan dat hij vandaag zou spelen, en dat doet hij dus direct als basisspeler. 

De achterban van United zal er naast Ronaldo ook naar uitkijken om Lisandro Martínez voor het eerst aan het werk te zien. De Argentijnse verdediger werd deze week dan eindelijk officieel overgenomen van Ajax, maar kwam tegen Atlético nog niet in actie. Een dag later mag hij dus wel als basisspeler laten zien dat hij in aanmerking kan komen voor een basisplaats. Dat geldt overigens voor nog een oud-Ajacied; Christian Eriksen maakte zaterdag al zijn debuut met een invalbeurt en krijgt een dag later zijn eerste basisplaats.

Nederlanders

Tot slot zijn is er aan de start van de wedstrijd tegen Rayo Vallecano nog plek voor twee Nederlanders. Waar Malacia zaterdag al mocht starten tegen Atlético Madrid en zelfs al in aanmerking komt voor een vaste basisplaats, maken Donny van de Beek en Tahith Chong deel uit van de ploeg die vandaag op het veld staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen