Foto op vliegveld verraadt volgende transfer van Ajax

31 juli 2022, 15:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alles wijst erop dat Ajax zich gaat versterken met Lorenzo Lucca. De 21-jarige spits is zondag gefotografeerd op het vliegveld van Pisa, waar hij volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio is om het vliegtuig naar Amsterdam te pakken.

Eerder meldde De Telegraaf al dat Lucca maandag medisch wordt gekeurd in het Amsterdam UMC. Daarna zal het niet lang duren totdat de transferaankondiging volgt. Ajax gaat Lucca voor een bedrag van één miljoen euro voor een jaar huren van Pisa. Na dit seizoen kan Lucca voor tien miljoen euro definitief worden overgenomen.

Hoofdtrainer Alfred Schreuder en technisch directeur Gerry Hamstra hebben er nooit een geheim van gemaakt dat zij na de komst van Brian Brobbey nog een kopsterke targetman wilden aantrekken. Volgens bovengenoemde krant stonden wel tien mogelijke centrumspitsen op het Amsterdamse lijstje. Veel opties vielen af vanwege de transfersom of te hoge salariseisen.

Lucca was eerder deze transferzomer nog op weg naar Bologna. De club uit de Serie A dacht de jeugdinternational van Italië al binnen te hebben, tot Ajax om de hoek kwam kijken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

okkele
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hoeveel aanvallers wil je opstellen dan?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beter een verdediger halen of keeper

coredskes26
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja een keeper. Wat hebben wij een Kut keeper en 1senior keeper en een Bejaarde keeper.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen