Dani Olmo versiert op bijzonder listige manier vrije trap

31 juli 2022, 13:26

Bayern München won zaterdagavond de Duitse Super Cup door in een waar spektakelstuk RB Leipzig met 3-5 te verslaan. Het meest opmerkelijke moment van de wedstrijd vond vlak voor het laatste fluitsignaal plaats, met Dani Olmo in de hoofdrol.

Nadat Alphonso Davies met een blessure naar de kant was gegaan, leek Olmo de bal sportief terug te geven aan Bayern. Hij dribbelde naar de zijlijn en bracht daar de bal tot stilstand. In de veronderstelling dat hij een ingooi mocht nemen, nam Lucas Hérnandez de bal in zijn handen. Tot zijn grote verbazing ging op dit moment echter de vlag van de grensrechter in de lucht.

Wat bleek? Olmo had de bal niet over, maar nog net op de zijlijn tot stilstand gebracht. De assistent-scheidsrechter kon zodoende niets anders dan vlaggen voor een handsbal van Hérnandez. Wat volgde was een vrije trap voor Leipzig op een gevaarlijke plek.

Onduidelijk is of Olmo het ook zo bedoeld had. Vermoed wordt dat Spanjaard daadwerkelijk de bedoeling had om Bayern München de bal terug te geven, maar niet doorhad dat de bal nog niet helemaal over de zijlijn was gegaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen