Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Driessen wijst dissonant bij Ajax aan: "Hij is het helemaal kwijt"

Driessen wijst dissonant bij Ajax aan: "Hij is het helemaal kwijt"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 juli 2022 – Valentijn Driessen vindt dat Ajax zich zorgen moet maken nu Devyne Rensch niet goed functioneert als rechtsback. De negentienjarige verdediger was volgens de chef voetbal van De Telegraaf zaterdagavond de dissonant aan Amsterdamse zijde in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (3-5).

Waar Ajax zich deze zomer op meerdere posities versterkte, werd er geen vervanger voor de naar Bayern München vertrokken Noussair Mazraoui aangetrokken. Rensch krijgt van trainer Alfred Schreuder de kans als rechtsback. "Ajax moet zich zeker zorgen maken", zegt Driessen in een video-item van de krant. "Rensch blijkt als rechtsback toch niet te functioneren. Hij heeft er anderhalf jaar geleden goed gefunctioneerd, maar is het sindsdien helemaal kwijt. Hij is gewoon niet een echte rechtsback. In de jeugd heeft hij centraal gespeeld. Je ziet dat hij zowel verdedigend als aanvallend moeite heeft met de rechtsbackpositie. Gakpo was hem iedere keer te snel af en kon de voorzet geven. Ook in de combinatie met Antony loopt het niet."

Ajax verloor de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 3-5. Volgens Driessen was PSV de verdiende winnaar. "PSV had de langste tijd de wedstrijd onder controle. In de beginfase rond de 1-0 van Ajax niet. Toen speelde Ajax heel goed, met gevarieerd en snel aanvalsspel en de druk erop. PSV had zowel aan het einde van de eerste helft als bijna de hele tweede helft de wedstrijd in handen. Ik heb niet echt het idee gehad, zelfs niet bij de 2-2, dat Ajax over PSV heen zou lopen."

Dat PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal heeft gewonnen, is volgens Driessen vanuit Nederlands perspectief goed nieuws. "PSV gaat gelukkig met een goed gevoel de dubbele wedstrijd tegen AS Monaco spelen, dat is het belangrijkste. Als PSV hier met 5-3 verliest, ga je in mineurstemming naar Frankrijk en moet je maar afwachten of PSV zich kan kwalificeren. PSV heeft zich hier geweldig laten zien en vertrouwen getankt voor de dubbel tegen AS Monaco."

Lees ook: Gorter in bescherming genomen: "Dat is te kort door de bocht"

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd