Memphis geeft visitekaartje af waar Lewandowski dat nalaat

31 juli 2022, 08:49

FC Barcelona heeft woensdagnacht het trainingskamp in de Verenigde Staten afgesloten met een 0-2 oefenzege op New York Red Bulls. Waar Robert Lewandowski de ene na de andere kans miste, liet Memphis Depay zien dat hij nog niet afgeschreven moet worden.

Barcelona begon het oefenduel met Frenkie de Jong in de basis. Hij werd ditmaal niet als centrale verdediger, maar als middenvelder gebruikt. Halverwege de wedstrijd haalde Xavi hem eruit. Op dat moment leidde Barcelona de wedstrijd met 0-1. Dat was zeker niet dankzij Lewandowski, die de nodige kansen liet missen om zijn eerste doelpunt in het shirt van Barcelona te maken.

Ousmane Dembélé, die ook al trefzeker was tegen Inter Miami en Juventus, opende vijf minuten voor rust de score. Dat deed de Franse buitenspeler door raak te schieten in de lange hoek. Het duurde vervolgens een tijdje voordat Barcelona weer tot scoren kwam. Memphis zorgde een paar minuten voor tijd voor het slotakkoord door te profiteren van een misverstand in de Amerikaanse verdediging. Hij was even daarvoor in het veld gekomen voor Lewandowski.

Het is niet ondenkbaar dat Memphis in de Red Bull Arena zijn laatste doelpunt voor Barcelona heeft gemaakt. De aanvaller heeft door de toegenomen concurrentie voor de aanvallende posities weinig perspectief op een basisplaats. Spaanse media gaan er vanuit dat Memphis de komende weken wordt verkocht. Meerdere clubs zouden de Oranje-international willen overnemen, waaronder Juventus en Tottenham Hotspur.

Overige uitslag

Real Madrid - Juventus 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lewandowski heeft geen visitekaartje nodig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen