'Doorbraak: PSG wil meewerken aan verhuur Wijnaldum'

30 juli 2022, 15:15   Bijgewerkt: 30 juli 2022, 15:34

De overstap van Georginio Wijnaldum naar AS Roma is weer een stapje dichterbij gekomen. De middenvelder mag vertrekken bij Paris Saint-Germain, maar die club wilde hem eigenlijk het liefst verkopen. Het lijkt er echter op dat PSG bereid is om de middenvelder op huurbasis te laten vertrekken.

Volgens Il Messaggero gaan de gesprekken tussen Roma-president Dan Friedkin en PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi in een nieuw stadium zijn beland. De Franse topclub is inmiddels bereid om mee te werken aan een verhuurperiode van de ervaren middenvelder, waarmee het de geïnteresseerde Romeinen tegemoet zou komen. Bovendien zal er een optie tot koop worden opgenomen in de deal.

AS Roma heeft aan Paris Saint-Germain gevraagd of zij bereid zijn om de helft van het salaris van Wijnaldum op zich te nemen. Wijnaldum verdient momenteel naar verluidt negen miljoen euro per seizoen. Aan die salariseisen kan AS Roma vanwege financiële problemen niet voldoen. Wijnaldum zelf heeft in ieder geval zijn zinnen gezet op een overstap naar Italië.

AS Roma hoopt de transfer op korte termijn af te ronden. Middenvelders Jordan Veretout en Ebrima Darboe kampen momenteel met blessures, waardoor de bezetting momenteel erg dun is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen