Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bergwijn: "Ik had in het begin nog wel een hekel aan Ajax"

Bergwijn: "Ik had in het begin nog wel een hekel aan Ajax"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 juli 2022 – Voor Steven Bergwijn staat zaterdagavond een pikant affiche voor de deur. De aanvaller verruilde Tottenham Hotspur deze zomer voor een avontuur bij Ajax en gaat het in zijn eerste officiële wedstrijd voor de Amsterdammers, waar hij in de jeugd speelde, opnemen tegen oud-werkgever PSV. In zijn Eindhovense jaren was hij altijd extra gebrand tegen Ajax.

Bergwijn ontwikkelde de laatste jaren een afkeer tegen de Amsterdamse topclub, zo geeft hij toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Niet doordat ik voor PSV speelde, maar door hoe ik er ben weggegaan en behandeld, had ik in het begin nog wel een hekel aan Ajax. Van binnen was ik er de eerste jaren na mijn vertrek wel even klaar mee."

Bergwijn geeft toe dat hij op een gegeven moment blij was als Ajax zich verslikte in een tegenstander. Je concurrent het zo goed zien doen, daar zat ook jaloezie bij natuurlijk. Iedereen weet dat PSV de grootste concurrent van Ajax was de laatste jaren. Ajax was vier jaar op rij de beste. Daardoor is de druk nu nog groter. Ajax is voor mij de grootste club van Nederland. Alle clubs zijn extra gebrand als ze tegen Ajax spelen. Hier leeft het ook, want het is gewoon een beladen wedstrijd."

De strijd om de Johan Cruijff Schaal wordt zaterdagavond afgewerkt in Amsterdam. Vorig jaar ging de prijs mee naar Eindhoven, nadat PSV met 0-4 wist te winnen.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd