Ook Xavi zet deur voor terugkeer Messi wagenwijd open

30 juli 2022, 11:34   Bijgewerkt: 30 juli 2022, 11:41

In navolging van Joan Laporta heeft ook Xavi de wens uitgesproken om in de toekomst nog eens samen te werken met Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller werd vorig jaar gedwongen om te vertrekken, maar in Barcelona wordt gehoopt dat de linkspoot de komende jaren terug wil keren.

Xavi kreeg tijdens een persconferentie vragen over zijn Argentijnse oud-ploeggenoot, waarmee hij talloze successen beleefde. "Ik zou willen dat Messi's tijd bij FC Barcelona niet was afgelopen. Ik denk dat hij een tweede fase verdient hier bij Barça. Dat wens ik. Als de vraag is of ik zou willen dat hij terugkomt? Het antwoord is een volmondig ja!"

Lees ook: Laporta hoopt op comeback Messi

Het contract van Messi liep vorig jaar af. Niets leek verlenging in de weg te staan, totdat de organisatoren van La Liga een nieuwe verbintenis besloten te blokkeren. Dat had te maken met de enorme financiële problemen waar FC Barcelona mee kampt. Paris Saint-Germain pikte de aanvaller op. Zijn eerste Franse seizoen liep uit op een teleurstelling.

Messi heeft nog een contract tot de zomer van 2023 in Parijs. De Argentijn heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij in de toekomst ooit nog eens in de Amerikaanse competitie wil voetballen. Na zijn loopbaan wil de buitenspeler sowieso naar de Verenigde Staten verhuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou en dan komt deze fantastische maar ultra dure speler. Moeten alle andere spelers dan 50% of meer salaris inleveren om de 100 miljoen of meer voor Messi te dokken? En succes gegarandeerd? Messi is toch ook langzaam op zijn retour. Enkele keer laat hij het nog zien maar is geen garantie. Ik zeg niet doen en Barca mag van mij lekker in rechterrijtje eindigen😈

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie het helemaal voor me. Laporte heeft Frenkie net voor de transfer deadline de tent uitgepest om iedereen in te kunnen schrijven voor het nieuwe seizoen. Dan moet die natnek bij Lewandowski en Raphina bedelen voor inlevering van salaris zodat Messi weer terug kan komen. Wat een wanbeleid, die man moet een enkeltje gekkenhuis krijgen.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan Frenkie vragen of hij voortaan vrijwilligerswerk wil doen bij Barca?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen