Feyenoord tijdens seizoenstart nog zonder aankoop Giménez

30 juli 2022, 09:43

Feyenoord moet het tijdens de opening van het nieuwe Eredivisie-seizoen nog stellen zonder Santiago Giménez. De Argentijns-Mexicaanse aanvaller werd vrijdag officieel gepresenteerd als nieuwste aankoop van de Rotterdammers, maar keerde direct daarna weer terug naar Mexico.

De spits moet daar namelijk nog wat laatste zaken afhandelen, zoals het regelen van een visum om naar Europa te kunnen reizen en te mogen spelen voor de Rotterdamse topclub. Naar verwachting is dat nog niet afgehandeld als het nieuwe seizoen volgende week van start gaat. Giménez zal daardoor nog niet bij de wedstrijdselectie zitten voor het duel met Vitesse.

Onduidelijk is wanneer Giménez wél volledig inzetbaar is. Voor Feyenoord is het een opsteker dat de aanvaller met Cruz Azul al aan het nieuwe seizoen was begonnen. De spits hoeft daardoor niet fit te worden, want hij speelde al vier wedstrijden in de Mexicaanse competitie. Daarin schoot hij overigens meteen met scherp: hij was vijfmaal trefzeker in vier duels.

Giménez is niet de enige speler die ontbreekt. Achter de naam van Orkun Kökcü staat al weken een vraagteken vanwege een blessure. Zijn kans op meespelen is volgens coach Arne Slot zeer onrealistisch. Gernot Trauner is eveneens een twijfelgeval.

Lees ook: Feyenoord biedt 'bedrag met zeven cijfers' voor Peruviaan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen