'Schuurs wil dolgraag Italiaans avontuur, maar clubs nog niet akkoord'

29 juli 2022, 22:35

Torino en Ajax blijven onderhandelen over Perr Schuurs. De Italianen zouden extra hoop hebben gekregen. De verdediger zou namelijk hebben gezegd dat hij graag de transfer wil maken. De clubs moeten echter nog een akkoord bereiken.

Schuurs wil wekelijks minuten maken, maar bij Ajax lijkt dat geen optie. Jurriën Timber en Calvin Bassey staan boven de mandekker in de pikorde. De Limburger heeft inmiddels wel genoeg wedstrijden vanaf de bank gezien en zou daarom wel openstaan voor een avontuur in Italië. Gleison Bremer vertrok naar stadgenoot Juventus, waardoor er een basisplaats vrij is gekomen. De Amsterdammers zouden de verdediger wel een transfer gunnen, maar dat betekent niet dat hij voor een appel en een ei mag vertrekken.

Dat Torino serieus is voor Schuurs blijkt wel uit het feit dat sportief directeur Davide Vagnat vandaag op het vliegtuig is gestapt richting Amsterdam om overeenstemming te bereiken.  Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar willen vijftien miljoen euro hebben voor de mandekker, weet Gianluca Di Marzio. Dat wil de clubleiding uit Turijn momenteel niet betalen. De Italianen denken aan een bedrag van ongeveer twaalf miljoen euro, waardoor de gesprekken aan de onderhandelingstafel nog niet klaar zijn.

Schuurs speelde tot dusver negentig wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax en kwam iets vaker dan dertig keer voor de beloftenploeg uit. Onomstreden is hij allerminst, maar toch zien veel Italiaanse clubs genoeg potentie. Eerder werd bekend dat Bologna en Fiorentina de centrale verdediger ook op het lijstje hadden staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen