'Man van glas' Madueke geblesseerd: gaat PSV nog de markt op?

29 juli 2022, 21:10

Noni Madueke moet mogelijk de eerste wedstrijden van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van PSV raakte tijdens de training geblesseerd. Volgens bronnen rond de speler zou het 'behoorlijk serieus' zijn. Wat er precies aan de hand is, is momenteel niet duidelijk. Daar moet nog onderzoek naar gedaan worden.

Afgelopen seizoen stond de vleugelflitser meerdere malen aan de kant met een spierblessure, maar dat zou nu niet het geval zijn. Het gaat om een ander kwetsuur, aldus het Eindhovens Dagblad. Het is de volgende klap voor Madueke, die inmiddels al voorzichtig 'de man van glas' wordt genoemd. Vorig jaar begon de Engelsman geweldig en was hij een van de uitblinkers toen PSV de Johan Cruijff Schaal won, maar ook toen zorgden blessures ervoor dat hij die vorm niet wist vast te houden.

Het is een hard gelag voor PSV, aangezien Yorbe Vertessen ook al ontbreekt. Hij heeft te kampen met een blindedarmontsteking en is daarom ook niet inzetbaar als de club het zaterdagavond opneemt tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Het betekent dat Ruud van Nistelrooij moet puzzelen. Hij kan een middenvelder opstellen op de rechterflank, maar hij kan ook Johan Bakayoko voor de leeuwen gooien. Hij was vorig seizoen een van de revelaties in de Keuken Kampioen Divisie, maar het is de vraag of hij er meteen staat in een topper.

Extra versterking?

Mocht de blessure van Madueke maanden duren, dan bestaat er volgens het Eindhovens Dagblad een kans dat de clubleiding nog de markt op gaat om een extra buitenspeler vast te leggen. Volgens het regionale medium 'keek PSV sowieso al naar buitenkansjes' voor de aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen