'Club Brugge wil Ekkelenkamp verlossen uit uitzichtloze situatie'

29 juli 2022, 17:29

Jurgen Ekkelenkamp kan een mooie transfer maken. De aanvallende middenvelder zit op een dood spoor bij Hertha BSC, maar kan mogelijk snel vertrekken bij de Bundesligaclub. Een transfer naar Club Brugge lonkt.

Bij de Belgische landskampioen wordt de jeugdinternational gezien als ideale vervanger van Charles De Ketelaere, die op het punt staat om naar AC Milan te verkassen. De clubs praten al dagenlang over een mogelijke deal en nu lijkt er eindelijk een opening te zijn voor De Belg. Daarom kijken de beleidsbepalers in Brugge vast naar een opvolger. Daarbij zou Ekkelenkamp volgens Fabrizio Romano worden gezien als een interessante optie, nu hij buiten de boot lijkt te vallen in Berlijn.

Kicker meldde onlangs al dat de Nederlandse middenvelder niet op veel speeltijd hoeft te rekenen in Duitsland, aangezien er stevige concurrentie is. Kevin-Prince Boateng, Lucas Tousart en Vladimir Darida lijken allemaal hoger in de pikorde te staan. 'Ekkelenkamp kan Hertha veel creativiteit en gevaar brengen op het middenveld, maar hij heeft op dit moment weinig vertrouwen en ritme. Een basisplek is ver weg', schreef het medium.

Feyenoord

De middenvelder, die door Ajax werd opgeleid, stond deze zomer ook op het wensenlijstje van Feyenoord. Die club drukte uiteindelijk niet door en koos voor Sebastian Szymanski. Hij wordt in eerste instantie gehuurd van Dinamo Moskou, maar de Rotterdammers zouden wel een optie tot koop hebben op de Pool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen