Laporta reageert op woorden Nagelsmann en bespreekt De Jong

29 juli 2022, 15:07   Bijgewerkt: 29 juli 2022, 16:03

Joan Laporta heeft geïrriteerd gereageerd op de woorden van Julian Nagelsmann, die onlangs openlijk zijn vraagtekens zette bij het transferbeleid van FC Barcelona. De trainer van Bayern München vindt het maar vreemd dat Barça ondanks de grote financiële problemen in staat is grote uitgaven te doen op de transfermarkt.

Barcelona gaf deze zomer al vele miljoenen uit op de transfermarkt. Raphinha (58 miljoen euro), Jules Koundé (50 miljoen euro) en Robert Lewandowski (45 miljoen euro) werden voor hoge bedragen naar Camp Nou gehaald. "Barcelona is de enige club ter wereld die geen geld heeft, maar elke speler kan kopen. Dat is toch vreemd?", zei de oefenmeester van Bayern München vorige week tijdens een persmoment.

Laporta vindt dat Nagelsmann zich niet moet bemoeien met het beleid van andere clubs. "Hij zou naar de bankrekening van Bayern München moeten kijken. Ze hebben veel geld gekregen voor de transfer van Lewandowski. Ik respecteer iedereen en bemoei me niet met de financiële zaken van anderen. De waarheid wordt verdraaid", reageert de voorzitter van Barcelona in gesprek met Spaanse media op de uitspraken van Nagelsmann.

Er klinkt wel meer kritiek op Barcelona. Maar volgens Laporta worden dergelijke uitspraken gebaseerd op gebrekkige informatie. "Barcelona is weer competitief en zal op alle fronten meestrijden", aldus de voorzitter, die de druk op De Jong nogmaals opvoert door te stellen dat 'iedereen een bijdrage moet leveren'. "Hij wil blijven en we willen dat hij blijft. We hopen ook dat hij er alles aan doet om te kunnen blijven", doelt de preses ongetwijfeld op het loonoffer dat van de middenvelder wordt verlangd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

terechte vraag alleen moet fifa met hun fair play die stellen.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen