Ajax verlengt contract Salah-Eddine en stalt hem in Eredivisie

29 juli 2022, 10:10   Bijgewerkt: 1 augustus 2022, 14:46

Ajax verhuurt Anass Salah-Eddine dit seizoen aan FC Twente. De Amsterdammers hebben tevens het contract van de twintigjarige linkervleugelverdediger verlengd tot de zomer van 2025.

Daarmee komt voor Salah-Eddine een einde aan een onzekere periode. De linksback was al enige tijd met Ajax in onderhandeling over een nieuwe verbintenis. Even leek het erop dat de speler en club geen overeenstemming zouden bereiken, maar dat is nu alsnog gelukt. De Telegraaf meldde vorige week al dat de gesprekken waren vlotgetrokken. 

De ontwikkeling van Salah-Eddine kwam in 2020 door een zware blessure tot stilstand. In maart 2021 maakte de linksback weer zijn rentree. De jeugdinternational speelde in totaal 25 wedstrijden namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen maakte hij in de laatste speelronde tegen Vitesse zijn debuut in het eerste elftal van Ajax.

Dat was zijn eerste, maar waarschijnlijk niet zijn laatste optreden in de Eredivisie. Bij Twente lonkt voor de linksback meer speeltijd dan bij Ajax. In Enschede moet Salah-Eddine de concurrentie aangaan met Gijs Smal, op papier de enige andere echte linksback in de selectie van trainer Ron Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeroen77
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeer goede actie van Ajax en perfect om hem te stallen bij FC Twente. Twente lijkt een goede school voor 'huurlingen' van Ajax, het lijkt te passen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen