'Wijnaldum en De Ketelaere stap dichter bij Serie A door ontwikkelingen'

28 juli 2022, 23:06

Georginio Wijnaldum is op weg naar AS Roma. De middenvelder wordt in eerste instantie gehuurd van Paris Saint-Germain, maar daarbij is sowieso een koopoptie bedongen. Mogelijk gaat het zelfs om een verplichte koop, weten Italiaanse media te melden.

De clubs zijn inmiddels al een aantal dagen aan het praten over een deal. Wijnaldum zou graag naar Italië verkassen. Bij Roma heeft hij meer kans op speeltijd, wat goed is voor zijn kansen bij Oranje, én hij kan met José Mourinho samenwerken. Dat zou de middenvelder extra enthousiast maken. De partijen zijn er nog niet helemaal uit. Vooral het salaris is nog een discussiepunt, maar de verwachting is dat beide partijen elkaar wel gaan vinden.

Sky Sport weet dat de koopoptie van de middenvelder tien miljoen euro bedraagt. De voetballer kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Parijs, maar hij wist nooit zo belangrijk te worden als in zijn Liverpool-periode. Mauricio Pochettino stelde hem nog geregeld op, maar van zijn opvolger Christophe Galtier mocht hij niet eens mee op trainingskamp. Daarom lijkt een vertrek voor alle partijen het beste. Met een jaarsalaris van ongeveer tien miljoen euro is hij zelfs voor het rijke PSG een dure bankzitter.

Charles De Ketelaere

Nog een speler die komend seizoen waarschijnlijk in Italië te zien is, is Charles de Ketelaere. AC Milan en Club Brugge praten al een tijdje over een deal, maar tot dusver heeft dat nog niets opgeleverd. Volgens Gianluca Di Marzio is er nu mogelijk een doorbraak: het Belgische talent zou een deel van zijn salaris willen inleveren, om het gat tussen vraag en aanbod te verkleinen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen