Wormuth tipt gewilde Strand Larsen: "Ik kan hem wat meegeven"

Wormuth tipt gewilde Strand Larsen: "Ik kan hem wat meegeven"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 juli 2022 – Frank Wormuth hoopt dat Jörgen Strand Larsen deze zomer 'gewoon' bij FC Groningen blijft. De aanvaller zou bij meerdere clubs op de radar staan, waarbij de interesse van Bologna inmiddels geen geheim meer is. Volgens de Duitse trainer is het voor de speler beter om nog een jaar in de Euroborg te spelen.

"Ik heb hem duidelijk gezegd dat hij niet moet gaan. Hij moet niet denken aan geld, maar aan de mogelijkheden op speeltijd. De volgende stap is natuurlijk een betere en grotere club voor hem, maar hij is 22 jaar... Ik zie fantastische voorwaarden bij hem, maar dat is niet genoeg om bij een grote club te spelen", vertelt de oefenmeester in gesprek met ESPN. "Hier heeft hij een grote kans op speeltijd én hij kan zich nog ontwikkelen."

De trainer, die de afgelopen seizoenen voor de groep stond bij Heracles Almelo, denkt dat hij de spits nog beter kan maken. "Ik ben een opleider. Ik kan hem wat meegeven. Hij moet eigenlijk nog één jaar Wormuth hebben. Dan kunnen we praten over een stap, maar nu is dat nog te vroeg. Maar als hij gaat, dan is dat nou eenmaal zo. Maar ik heb hem een duidelijke tip gegeven."

Strand Larsen wil zelf niet teveel kwijt over een mogelijke stap. "Het is natuurlijk de droom van iedere jongen om in een van de top-vijf competitie te spelen, maar ik ben gelukkig. Er ligt momenteel geen enkel aanbod op tafel waarmee ik tevreden ben."

Reacties

gerelateerd