'Feyenoord hoopt op huurdeal met koopoptie voor Rasmussen'

28 juli 2022, 21:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord denkt aan Jacob Rasmussen. De verdediger speelde de afgelopen twee seizoenen bij Vitesse, maar staat onder contract bij Fiorentina. Bij die club heeft hij nog een contract tot medio 2024. De Rotterdammers zouden hem eerst willen huren, om hem vervolgens met een koopoptie definitief over te nemen.

Dat meldt 1908.nl. Rasmussen was in de afgelopen twee seizoenen goed voor 55 wedstrijden voor de Arnhemmers in competitieverband. Daarnaast speelde hij nog een aantal wedstrijden in de Conference League, waar Vitesse het onder andere opnam tegen Stade Rennais, Tottenham Hotspur en AS Roma. Met die ervaring zou Feyenoord een ideale aanwinst zien in de Deen.

Na het vertrek van Ramon Hendriks is Feyenoord druk op zoek naar een linksbenige verdediger, die als stand-in kan fungeren. Marcos Senesi is de eerste keuze voor die positie, maar mogelijk staat hij nog voor een vertrek. De Argentijn wordt aan meerdere clubs gelinkt. Eerder was Dávid Hancko ook in beeld in de Kuip, maar zijn club Sparta Praag zou alleen willen praten bij een 'exorbitant' bedrag. Daarom kijkt men nu verder in de havenstad.

Quinten Timber

Eerder op de dag werd de komst van Quinten Timber al wereldkundig gemaakt door de Rotterdammers. Hij kwam over van FC Utrecht en nu zou de club dus het oog hebben laten vallen op een speler die de afgelopen seizoenen ook in de Eredivisie actief was. Aan zijn komst houdt een competitiegenoot echter geen cent over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen