Willem II toont ambities met vijfde 'Eredivisie-aanwinst' van de zomer

28 juli 2022, 19:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II heeft de vijfde speler binnen gehengeld die afgelopen seizoen in de Eredivisie speelde. Jesse Bosch komt transfervrij over van FC Twente. De middenvelder doorliep daar de jeugdopleiding, maar kreeg geen contractverlenging. Hij wist de afgelopen twee seizoenen niet ui te groeien tot onomstreden basisspeler in Enschede.

De middenvelder speelde desondanks 66 wedstrijden in de competitie. "Ik heb bij Twente mijn doorbraak mogen beleven en ben de club zeer dankbaar. Maar van op de bank zitten word ik geen betere speler. Ik ben nú jong en wil nú spelen, dus ben ik blij dat Willem II aanklopte", aldus Bosch, die met technisch directeur Teun Jacobs en trainer Kevin Hofland praatte voor hij zijn handtekening zette onder een tweejarig contract. "Van die gesprekken kreeg ik zó veel energie, waardoor ik graag voor Willem II kies."

De 'td' is blij met zijn komst. "Hij is een jonge middenvelder met veel loopvermogen, die in de opleiding van FC Twente veel assists gaf en goals scoorde. Dat is er op Eredivisieniveau niet volledig uitgekomen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij in de KKD de weg naar de goal weer weet te vinden en mede daardoor stappen in zijn ontwikkeling zet", aldus Jacobs op de website van de club die afgelopen seizoen degradeerde.

De Tilburgers doen er alles aan om meteen weer terug te keren op het hoogste niveau. Eerder werden Eredivisie-spelers Lucas Woudenberg, Erik Schouten, Nick Doodeman en Kostas Lamprou al opgepikt. Daarnaast kwamen ook Matthias Verreth, Thibaut Lesquoy, Joshua Smits, Joeri Schroijen en Jeremy Bokila.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen