Leeds denkt aan 'Eredivisie-flank', maar PSV wil niet meewerken

28 juli 2022, 17:42

Leeds United zou PSV'er Philipp Max graag aan de selectie willen toevoegen. De vleugelverdediger mag echter niet voor een habbekrats vertrekken uit het Philips Stadion. De Eindhovenaren zouden alleen akkoord gaan met 'een gestoord bod', waarmee een transfersom ruim boven zijn marktwaarde wordt bedoeld.

Max is deze voorbereiding aardig op stoom. Dat terwijl hij vorig seizoen een behoorlijke dip had. De Duitser belandde zelfs een tijdje op de bank, omdat Mauro Junior zo'n goede indruk maakte. De Braziliaanse duizendpoot is momenteel geblesseerd en Max lijkt ondertussen het niveau weer aan te tikken van zijn eerste seizoen in Nederland. PSV wil hem daarom graag binnenboord houden, zeker met het oog op de cruciale fase die komend weekend van start gaat.

De Eindhovenaren moeten al vroeg in het seizoen pieken met de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de Champions League-voorrondes op het programma. PSV wil dat doen met een zo sterk mogelijke selectie. Max heeft nog een doorlopend contract voor twee seizoenen. Naast Leeds United werd deze zomer Union Berlin ook al gelinkt aan de vleugelverdediger. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zouden meerdere buitenlandse clubs Max hoog op het wensenlijstje hebben staan.

Luis Sinisterra

Leeds United winkelde eerder deze maand ook al in Nederland. Toen legde de club tientallen miljoenen euro's neer voor Luis Sinisterra van Feyenoord. Wil de Premier League-ploeg een hele 'Eredivisie-flank' hebben, dan moet er dus een fors bedrag op tafel worden gelegd voor Max. Of de club moet geduldig afwachten. Wellicht neemt PSV aan het einde van de transferperiode, als de belangrijke fase voorbij is en Mauro weer fit is, genoegen met een minder hoog bedrag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen