Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV-supporter wil steunbetuiging voor Mohamed Ihattaren

PSV-supporter wil steunbetuiging voor Mohamed Ihattaren

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 juli 2022 – Mohamed Ihattaren zal niet in actie komen als Ajax het tegen PSV opneemt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De spelmaker ontbreekt vanwege privéproblemen al enige tijd op de training. Het zou gaan om bedreigingen en intimidaties, niet door supporters. Wat PSV-fan Wouter Ritmeester wordt zaterdag het sentiment even opzij gezet en komt er vanuit zijn club een steunbetuiging voor Ihattaren.

Ihattaren vertrok vorig jaar zomer via de achterdeur bij PSV. Dat hij ruim een half jaar later bij uitgerekend Ajax aan de slag ging, deed zeer in Eindhoven. Ihattaren werd weer fit, kende een goede start van de voorbereiding, maar kon de lijn vanwege de problemen in de privésfeer niet doortrekken. "Ik heb altijd sympathie voor Mo gehad. Hij was lange tijd het grootste talent dat bij onze club rondliep", begint Ritmeester tegen Omroep Brabant.

"Het is treurig hoe het uiteindelijk gelopen is, maar mensen oordelen zo snoeihard over hem. Maar het is pas een jochie van begin twintig, hè? Laten we vooral hopen dat hij ooit nog gaat schitteren. Wie weet zelfs in Oranje", gaat hij verder. Ritmeester heeft wel een idee hoe een steunbetuiging voor Ihattaren eruit zou kunnen zien. "Het zou mooi zijn als het hele uitvak applaudisseert in de tiende minuut. Dat was zijn laatste rugnummer bij PSV. En dat dan de rest van het stadion ook meedoet. Iedereen met een voetbalhart samen."

Ritmeester heeft veel positieve reacties ontvangen op zijn plan. "Ik heb niet zoveel actieve volgers, dus meestal als ik iets tweet, blijft het bij een reactie of twee", aldus de fan, die betwijfelt of er ook daadwerkelijk wat voor Ihattaren wordt georganiseerd. "Ik betwijfel of PSV er iets mee doet. Maar het zou wel bij ons als warme, gemoedelijke club passen. En dan daarna met 5-0 winnen van Ajax." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd