'Ronaldo vertelt Ten Hag opnieuw dat hij wil vertrekken'

27 juli 2022, 21:22

Cristiano Ronaldo blijft bij zijn standpunt: de Portugees wil vertrekken bij Manchester United. De superster zat deze week met zijn nieuwe coach Erik ten Hag aan tafel om een mogelijk langer verblijf te bespreken, maar daar staat de 37-jarige doelpuntenmachine niet voor open.

Dat meldt Fabrizio Romano. Tegelijkertijd blijft Manchester United verkondigen dat de aanvaller niet te koop is. Dat zorgt voor problemen, aangezien Ronaldo zelf zijn zinnen heeft gezet op een vertrek bij de Engelse topclub. Een gebrek aan deelname aan de Champions League zorgt ervoor dat Ronaldo op zoek wil naar een nieuw avontuur. Bij United is hij veroordeeld tot de Europa League.

Lees ook: Fans Atlético halen uit naar Ronaldo via statement en spandoek

Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft van Ronaldo de taak gekregen om een oplossing te zoeken. Afgelopen seizoen dat de steraanvaller in een soortgelijke situatie, toen hij een vertrek bij Juventus wilde forceren. Destijds loonde het om lang te wachten, waardoor hij zijn gewenste overstap naar Manchester United te pakken kreeg.

Bij United kroonde hij zich afgelopen seizoen tot clubtopscorer. Desondanks kon hij zijn ploeg niet naar een ticket voor de Champions League leiden. De Red Devils eindigden op de zesde plaats in de competitie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HarmDeleede21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Manchester city misschien

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

EtH: gewoon op de bank zetten. Het is langzaam gebeurt met de 2 wonderboys die enorme bergen met geld hebben opgehaald. Maar dat is wel eens klaar en nu tijd voor andere spelers.

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En waar zou meneer dan heen willen ?? Kunnen ze er vast rekening mee houden , eten bordje erbij .. Maar ik zou persoonlijk niet weten wie hem op dit moment zou willen hebben en of kunnen betalen . Want hij moet natuurlijk ook nog eens een geweldig loon krijgen toch . Geweldige voetballer , maar niet echt een goed mens . Manchester heeft echt alles voor hem gedaan , en nu doet hij hetzelfde als hij Juventus heeft geflikt . Lijkt er niet op . Ben ervan overtuigd dat hij gewoon bij Manchester zal moeten gaan voetballen.. Geen enkele club is zijn streken vergeten . Ook Juventus had dit niet verdiend.

LM89JWZ
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arme Juventus. Arme Manchester United. Wat een zielige clubs. Huilie Huilie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen