Fans Atlético halen uit naar Ronaldo via statement en spandoek

27 juli 2022, 21:26

Fans van Atlético Madrid doen er werkelijk alles aan om de komst van Cristiano Ronaldo naar hun favoriete club tegen te houden. De Spaanse topclub wordt al dagenlang in verband gebracht met de komst van de Portugese aanvaller, maar dat stuit de achterban van Atléti tegen de borst.

Tijdens het oefenduel met Numancia rolden supporters van Atlético Madrid een meterslang spandoek uit. Daarop was een duidelijke boodschap te lezen: 'CR7 NOT WELCOME'. Via Twitter lanceerden supporters eerder al een actie om de komst van Ronaldo naar Wanda Metropolitano te blokkeren. Op social media was de hashtag #ContraCR7 zelfs trending.

Ook de supportersvereniging keerde zich in een statement tegen de mogelijke transfer. 'Hij is de tegenstelling van de waarden van de club; vrijgevigheid en nederigheid... Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat een speler in verval als Cristiano Ronaldo een trofee kan garanderen, zouden we die niet accepteren', is de achterban duidelijk.

Ronaldo aast op een vertrek bij Manchester United vanwege het gebrek aan Champions League-voetbal. De Portugese aanvaller heeft deze week echter wel een gesprek gehad met Erik ten Hag. De Nederlandse oefenmeester hoopt Ronaldo langer te behouden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gerheuts
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het stuit tegen de borst of is tegen het zere been. Niet twee uitdrukkingen gewoon door elkaar halen, hè?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen