'Feyenoord heeft de smaak te pakken en aast op back van Roma'

27 juli 2022, 16:44

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe linksback uitgekomen bij Matías Viña. De 24-jarige Uruguayaan wordt door de Rotterdammers, die deze week zeer actief zijn op de transfermarkt, gezien als de ideale opvolger van de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia.

Dat meldt het goed ingevoerde 1908.nl. Feyenoord was deze zomer al in de markt voor David Hancko, maar zijn komst bleek financieel gezien gecompliceerd. De Rotterdammers hebben het vizier daarom nu gericht op de linksachter van AS Roma, die tot het einde van het seizoen moet worden gehuurd. Feyenoord hoopt eveneens op een optie tot koop.

Viña, die afgelopen mei nog als invaller binnen de lijnen kwam tijdens de Conference League-finale tussen Roma en Feyenoord, is bij de Italiaanse subtopper niet verzekerd van een basisplaats. De back geldt desondanks als zeer veelbelovende speler, zo bleek afgelopen jaar nog. Roma had namelijk dertien miljoen euro over om de 24-voudig international van Uruguay los te weken bij het Braziliaanse Palmeiras.

Feyenoord is de laatste dagen zeer actief op de transfermarkt. Oude bekende Oussama Idrissi werd opgepikt bij Sevilla, terwijl op korte termijn witte rook wordt verwacht rond de transfer van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/405069/quinten-timber-verrast-en-verkiest-feyenoord-boven-ajax/,_blank,Quinten Timber]. Ook is de topclub dichtbij de komst van Santiago Giménez.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen