'Juventus laat Memphis links liggen en klopt aan in Liverpool'

27 juli 2022, 14:52

Juventus zou in de markt zijn voor Memphis Depay, maar de Italiaanse club lijkt in eerste instantie te kijken naar een andere goalgetter. Roberto Firmino zou bovenaan het wensenlijstje staan om de spitspositie een kwaliteitsimpuls te geven. De Oude Dame heeft al een bod uitgebracht van circa 22 miljoen euro.

Dat meldt Corriere dello Sport. Firmino zou een overstap naar Turijn best interessant vinden, aangezien hij bij Liverpool niet meer onomstreden is. Afgelopen seizoen koos trainer Jürgen Klopp al steeds vaker voor Sadio Mané in de punt van de aanval en deze zomer werd Darwin Núñez voor tientallen miljoenen gehaald. De Braziliaan zou zijn conclusies hebben getrokken en denkt bij Juventus meer kans te maken op minuten.

Lees ook: Memphis krijgt opnieuw signaal van Xavi

De aanvaller hoopt in november bij de nationale ploeg van zijn land te zitten tijdens het WK, maar daarvoor moet hij wekelijks minuten maken. Volgens hem kan dat goed in het Allianz Stadium van Juventus. De nood lijkt namelijk hoog in Turijn, aangezien meerdere spitsen in verband worden gebracht met de club. Anthony Martial en Timo Werner zouden op de radar staan, terwijl de naam van Memphis dus ook al meerdere keren de revue is gepasseerd. De Nederlander zou twintig miljoen moeten kosten, iets minder dus dan de Braziliaan van Liverpool.

De Italiaanse club huurde afgelopen seizoen Alvaro Morata van Atlético Madrid. Juventus zou hem nog langer willen lenen, maar er wordt momenteel ook gekeken naar alternatieven. Of Firmino mag vertrekken van Liverpool is de vraag. De club verkocht deze zomer Sadio Mané al aan Bayern München en moet nog wel wat spelers achter de hand hebben, gezien het moordende programma in Engeland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

IwanStruyk23
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

" NEDERLANDSE VOETBAL WORDT TEN ONRECHTE GEMARGINALISEERD!!!!!!! WK 2022 IS IMMERS IN AANTOCHT!!!! En jawel hoor, De pschologische oorlogsvoering is begonnen. "Xavi deelt toekomstplannen: rol van Memphis bij Barça lijkt echt uitgespeeld" Bepaalde buitenlandse voetbalmedia doen er alles aan om het Nederlandse voetbal te kleineren.(Onze BESTE ' SPELERS Memphis,Frenkie de Jong, Bergwijn,vd. Beek, Wijnaldum, Zyech blijken al ineens niet meer goed genoeg voor hun competitie) Oké, wij doen het 'soms ook tot op zekere hoogte. Marin(thans Sloveens international), gepresteerd in België kon hier in Nederland ook niks goed doen.Alvarez en Sangare vonden wij aanvankelijk ook helemaal niks.Maar Nederland doet dit alleen een beetje voor de fun, het slaat zo weer om.De macho's in Spanje,Engeland,Frankrijk daarentegen zijn zo kortzichtig door domweg in hun eigen onzin te geloven en te hopen.WANT WELKE ORANJESPELER ZOU DAN NOG KIJKEND DOOR DEZE "SPAANSE BRIL" DOOR ONZE "GENIALE" TRAINER VAN GAAL GOED GENOEG BEVONDEN WORDEN OM NOG VOOR ORANJE IN AANMERKING TE MOGEN KOMEN????

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen