Martinez eindelijk officieel herenigd met Ten Hag: "Het is een eer"

27 juli 2022, 14:17

Ajax had het vertrek van Lisandro Martinez al wereldkundig gemaakt, maar de verdediger was nog niet officieel aangekondigd door zijn nieuwe club Manchester United. Nu is het eindelijk zover. De verdediger heeft een contract voor vijf seizoenen getekend op Old Trafford, met de optie voor een extra jaar. Het maakt de Argentijn trots.

"Het is een eer om lid te worden van deze geweldige voetbalclub. Ik heb zo hard gewerkt om dit moment te bereiken. Nu ik hier ben, ga ik mezelf nog verder pushen. Ik heb het geluk gehad om deel uit te maken van succesvolle teams in mijn carrière en dat is wat ik wil voortzetten bij Manchester United. Er zal veel werk zijn om dat te bereiken, maar ik ben ervan overtuigd dat het onder deze manager, en samen met mijn nieuwe teamgenoten, kan", vertelt de centrale verdediger.

De voetballer stond drie seizoenen onder contract bij Ajax. De Amsterdammers haalden hem voor ongeveer zeven miljoen euro van Argentinië naar Nederland en verkopen hem nu voor een veelvoud. Martinez is zijn oude club dankbaar. "Ik heb daar een ongelooflijke tijd gehad, maar ik voel dat het moment rijp is om mezelf in een andere omgeving te testen. Nu ben ik bij de perfecte club om dit te doen."

Voetbaldirecteur John Murtough is ook blij met de mandekker. "Lisandro is een uitstekende speler die de ploeg van Erik nog meer kwaliteit en ervaring zal brengen. We zijn blij dat hij ervoor heeft gekozen om naar Manchester United te komen. We kijken ernaar uit om hem verder te zien ontwikkelen en hopen dat hij het team kan helpen om het succes te behalen waar we naar streven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen