Tadic looft nieuwkomers Schreuder en Bergwijn: "Hij is geweldig"

27 juli 2022, 13:06

Dusan Tadic leeft vol vertrouwen naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal toe. De aanvaller was na de oefenwedstrijd met Shakhtar Donetsk een tevreden man. Hij was zelf trefzeker en zag zijn ploeg uiteindelijk met 3-1 winnen.

"Het was een goede wedstrijd, de tegenstander was prima. Dit was een mooie test, we moeten klaar zijn voor zaterdag", doelde hij op de clubwebsite op het duel met PSV. "We zijn nu drie weken aan het trainen en hebben een paar wedstrijden gespeeld. Dat is prima. We moeten nu het goede gevoel hebben en fysiek klaar zijn voor de start van de competitie."

Lees ook: De Mos denkt dat PSV wint van Ajax: "Als ik die zie

De aanvaller is tot dusver blij met Steven Bergwijn, die voor tientallen miljoenen euro's de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Amsterdam. Tadic ziet veel kwaliteit bij zijn nieuwe ploeggenoot, met wie hij dinsdagavond iets langer dan een uur speelde. "Hij is geweldig, een leuke jongen. Het is fijn om met hem samen te spelen. Hoe meer wij samenspelen, hoe beter het wordt", aldus de Serviër, die ook blij is met Alfred Schreuder als nieuwe trainer. Hij was eerder al actief als assistent-trainer, maar staat nu als hoofdcoach voor de groep. "Hij heeft dezelfde filosofie als Erik."

Revanche?

Vorig seizoen werd de Johan Cruijff Schaal een prooi voor PSV, dat ook dit seizoen weer de tegenstander is. De Eindhovenaren wonnen verrassend met 0-4. In de bekerfinale was de ploeg van Roger Schmidt ook te sterk voor de Amsterdammers, maar in de competitie trok Ajax twee keer aan het langste eind.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen