Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dessers-foto zorgt voor Belgische verbazing: "Niet de correcte manier"

Dessers-foto zorgt voor Belgische verbazing: "Niet de correcte manier"

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 juli 2022 – FC Kopenhagen heeft zich niet populair gemaakt bij KRC Genk. Cyriel Dessers werd in de Deense hoofdstad gespot met de trainer van de topclub, zonder dat de technisch directeur van de Belgen daarover geïnformeerd was.

"Cyriels makelaar had gemeld dat er interesse was van FC Kopenhagen, maar de club heeft ons helemaal niets laten weten. Dit vinden wij niet de correcte manier van handelen", vertelt Dimitri De Condé aan Het Belang Van Limburg. Dessers kan in Denemarken opnieuw samenwerken met Jess Thorup. Hij werd twee jaar geleden nog aangesteld bij Genk, maar vertrok na vijf weken om terug naar zijn vaderland te gaan. Dat maakt een mogelijke overstap extra zuur voor de Belgen.

De spits mocht zondag nog in de basis starten bij Genk, al had dat deels te maken met de blessure van Paul Onuachu. Hij was de afgelopen seizoenen onomstreden en lijkt ook deze voetbaljaargang de voorkeur te krijgen. Daarom zou een vertrek van Dessers geen onlogische keuze zijn. De aanvaller wil wekelijks minuten maken nadat hij zichzelf afgelopen seizoen in de kijker heeft gespeeld bij Feyenoord. In de Conference League werd hij topscorer.

Eerder deze week leek Dessers op weg naar Serie A-promovendus US Cremonese. De aanvaller zou al naar Italië zijn gevlogen, maar vooralsnog komen de clubs er niet uit. Nu zou Kopenhagen dus ook een optie zijn. Bij die ploeg kan hij Europees voetbal spelen.

Lees ook: Foto van Dessers zorgt voor verbazing: Denemarken boven Italië? Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd