'Timber-deal gepaard met Aursnes-vertrek? clubs onderhandelen'

'Timber-deal gepaard met Aursnes-vertrek? clubs onderhandelen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juli 2022 – De komst van Quinten Timber gaat mogelijk gepaard met het vertrek van Fredrik Aursnes. Benfica heeft zich inmiddels officieel bij Feyenoord gemeld, waarna de onderhandelingen zijn gestart. De middenvelder zou wel oren hebben naar een Portugees avontuur.

Dat meldt 1908.nl op woensdagochtend. Het doorgaans goed ingevoerde medium weet dat de controleur vooral enthousiast is omdat hij met de Portugezen in de Champions League kan spelen, als de ploeg zich tenminste plaatst voor het hoofdtoernooi. De manschappen van Roger Schmidt moeten eerst nog voorrondes spelen, nadat Benfica afgelopen seizoen op de derde plaats in de competitie eindigde.

Lees ook: 'Benfica heeft hoog bedrag over voor Feyenoorder Aursnes'

Dat Feyenoord al miljoenen neerlegde voor Timber is mogelijk een teken dat een transfer van Aursnes niet onbespreekbaar is. Het medium denkt dat de club van Schmidt meer dan vijftien miljoen euro moet betalen om de middenvelder naar Lissabon te halen. Mochten de clubs tot een akkoord komen, dan verdient de scouting van de Rotterdammers een schouderklopje. Vorig jaar kwam de Noor voor 450 duizend euro over van Molde FK. Nu is hij een veelvoud waard.

Quinten Timber
Met Timber zou Arne Slot meteen een opvolger krijgen. De middenvelder maakt volgens De Telegraaf voor 8,5 miljoen euro de overstap van Utrecht naar Rotterdam. Doet hij het goed in De Kuip, dan kan dat bedrag door bonussen oplopen met een miljoen euro. Daarnaast zouden de Domstedelingen een doorverkooppercentage hebben bedongen.

Reacties

gerelateerd