Voorzitter Atlético Madrid reageert op Ronaldo-geruchten

26 juli 2022, 21:27

De toekomst van Cristiano Ronaldo is ongewis, maar Atlético Madrid lijkt in ieder geval niet zijn nieuwe club te worden. Voorzitter Enrique Cerezo doet de geruchten over de sterspeler van Manchester United af als onzin.

Ronaldo is deze week in verband gebracht met een transfer naar Atlético Madrid. Het zou een gevoelige overstap zijn, daar de 37-jarige aanvaller een rijk verleden heeft bij aartsrivaal Real Madrid. Supporters van club uit de Spaanse hoofdstad startten deze week zelfs een actie op Twitter om de komst van Ronaldo tegen te houden.

Maar Atlético Madrid is helemaal niet bezig met het binnenhalen van Ronaldo, zo laat Cerezo in gesprek met Spaanse media weten. "Ik weet niet wie de verhalen over Ronaldo en Atlético Madrid heeft verzonnen, maar ze zijn niet waar. Het is praktisch onmogelijk voor hem om naar Atlético te komen", aldus de clubpresident.

Gesprekken over toekomst

Ronaldo was deze dinsdag in Manchester om met de clubleiding en Erik ten Hag te praten over zijn toekomst. Volgens diverse Engelse media hebben de gesprekken weinig opgeleverd. Ronaldo wil nog altijd vertrekken, terwijl Manchester United niet van plan is hem te laten gaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen