'AZ wijst bod van tien miljoen euro af op Jesper Karlsson'

25 juli 2022, 21:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Celta de Vigo heeft vorige week een bod van tien miljoen euro uitgebracht op Jesper Karlsson, zo melden enkele journalisten die dicht bij de Spaanse club staan. Het bod zou zijn afgewezen door AZ.

Het is niet verrassend dat Karlsson op de radar is verschenen van een club uit een van de grootste Europese competities. De afgelopen twee seizoenen maakte de Zweedse aanvaller veel indruk in het shirt van AZ. In 64 Eredivisie-wedstrijden was Karlsson goed voor 26 doelpunten en 21 assists.

Karlsson gaf onlangs in een gesprek met Fotbollskanalen aan wel open te staan voor een nieuwe uitdaging. Daarbij vertelde hij dat er ook wel belangstelling is, zonder de geïnteresseerde clubs te noemen. Celta de Vigo is er daar één van, zo blijkt nu. Maar AZ is niet van plan om Karlsson deze zomer te laten gaan.

Karlsson is namelijk een belangrijke pion in het team van trainer Pascal Janssen. De aanvaller werd eerder dit jaar ook al gelinkt aan Napoli en OGC Nice. AZ hoeft Karlsson deze zomer niet per se te verkopen, daar de aanvaller nog tot medio 2026 vastligt. Op dit moment kampt hij met een blessure, waardoor hij niet in actie kan komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Begrijpelijk met een contract tot 2026 zal az geen haast hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen