Transferaankondiging hangt in de lucht na 'foutje' Barcelona

25 juli 2022, 20:12   Bijgewerkt: 25 juli 2022, 21:57

Het heeft er alle schijn van dat FC Barcelona de strijd om de handtekening van Jules Koundé gaat winnen. Het shirt van de 23-jarige verdediger was zelfs al even te koop op de website van de Catalanen.

Daar is Mancuer, een bekende Spaanse YouTuber, achtergekomen. Op Twitter deelt hij zijn ontdekking. Volgens Mancuer was het enkele minuten mogelijk om een Barcelona-shirt met daarop de naam van Koundé te kopen. Er stond nog geen rugnummer bij de naam van de aanstaande versterking.

Duidelijk is dat Barcelona klaar is om de komst van Koundé wereldkundig te maken. Eerder op de dag meldden al enkele Spaanse media dat Chelsea de handdoek in de ring heeft gegooid. De Londense club leek na een akkoord met Sevilla de nieuwe werkgever van Koundé te worden, maar Barcelona gaf niet op en kwam eveneens tot overeenstemming met de Andalusische club.

Met de transfer van Koundé is naar verluidt een bedrag van vijftig miljoen euro gemoeid. De Franse centrale verdediger wordt na Raphinha (58 miljoen euro) en Robert Lewandowski (45 miljoen euro) de derde grote aankoop van Barcelona. Franck Kessié en Andreas Christensen kwamen transfervrij naar Camp Nou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen