'Club uit Serie C wil stunten met komst Jeremain Lens'

25 juli 2022, 19:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Jeremain Lens lonkt in de nadagen van zijn carrière een Italiaans avontuur. De 34-jarige aanvaller wordt in verband gebracht met een overgang naar Vis Pesaro, dat uitkomt in de Serie C.

Onder meer de plaatselijke krant Il Resto del Carlino meldt dat Vis Pesaro 'droomt' van de komst van Lens. De onderhandelingen met de Nederlandse aanvaller zouden de goede kant op gaan, al is het nog geen uitgemaakte zaak dat de speler en club een contract overeenkomen.

Lens is de afgelopen jaren wat uit beeld verdwenen. Het is inmiddels een jaar geleden dat de 34-voudig Oranje-international voor het laatst in een officiële wedstrijd in actie kwam. De afgelopen jaren stond de aanvaller op de loonlijst bij Besiktas, dat hem in 2021 voor een aantal maanden verhuurde aan Fatih Karagümrük.

Lens begon zijn carrière bij AZ en werd in het seizoen 2007/08 uitgeleend aan NEC. Daarna kwam hij achtereenvolgens uit voor PSV, Dinamo Kiev (Oekraïne), Sunderland (Engeland), Fenerbahçe, Besiktas en Fatih Karagümrük (alledrie Turkije). Zijn laatste interland speelde hij in maart 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen