Cambuur gunt Ligue 1-speler stagekans; toptransfer voor Heracles

25 juli 2022, 14:45

Amadou Traoré krijgt deze week de kans om een contract af te dwingen bij SC Cambuur. De twintigjarige aanvaller zit momenteel zonder club nadat Girondins Bordeaux zijn verbintenis na de degradatie uit de Ligue 1 niet besloot te verlengen. Over de duur van de stageperiode is geen besluit genomen.

De rechtsbuiten, die in het verleden nog diverse jeugdinterlands speelde, schopte het tot 23 wedstrijden namens Bordeaux. Daarin was hij niet trefzeker, maar wel goed voor twee assists. Traoré is in beeld om in Leeuwarden de concurrentiestrijd aan te gaan met Silvester van der Water. Hij werd deze zomer overgenomen van het Amerikaanse Orlando City.

Heracles

Giacomo Quagliata gaat zijn loopbaan vervolgen in de Serie A. De linksback was naar verluidt in beeld bij Feyenoord, maar heeft ervoor gekozen om aan de slag te gaan bij promovendus Cremonese. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio gaat Quagliata een meerjarig contract ondertekenen in zijn geboorteland.

Heracles ontvangt twee miljoen euro voor de 22-jarige linkervleugelverdediger, plus een doorverkooppercentage van vijftien procent. De Almeloërs moeten richting de start van de Keuken Kampioen Divisie daardoor wel op zoek naar een vervanger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen