RKC geeft oud-PSV'er nieuwe kans; Van Hooijdonk keert terug

25 juli 2022, 11:14   Bijgewerkt: 25 juli 2022, 11:23

Florian Jozefzoon traint vanaf deze week mee bij RKC Waalwijk in de hoop een contract af te dwingen. De 31-jarige buitenspeler zit momenteel zonder club na zijn vertrek bij het Franse Quevilly Rouen Métropole en kan terugkeren op het oude nest, waar hij zijn doorbraak in de Eredivisie beleefde.

Dat meldt het Brabants Dagblad. Na een uitleenbeurt door Ajax aan NAC Breda belandde Jozefzoon in 2012 bij RKC Waalwijk, waar hij in 36 wedstrijden goed was voor 7 treffers en 9 assists. Het leverde de aanvaller een droomtransfer naar PSV op. In vier seizoenen bij de Eindhovenaren speelde Jozefzoon 64 duels. De laatste jaren speelde de elfvoudig international van Suriname voor Brentford, Derby County, Rotherham United en dus Quevilly Rouen Métropole.

Jozefzoon krijgt de kans om een contract te verdienen in Waalwijk, waar naarstig wordt gespeurd naar versterkingen. De club hield Vurnon Anita in ieder geval langer aan boord. De 33-jarige middenvelder beschikte over een aflopend contract, maar heeft getekend voor een extra seizoen.

Heerenveen

Sydney van Hooijdonk keert definitief terug bij SC Heerenveen. De spits werd afgelopen seizoen al gehuurd van Bologna en wilde deze zomer dolgraag terugkeren. Heerenveen heeft volgens de Leeuwarder Courant inmiddels een akkoord bereikt met de Italiaanse club. Afgelopen seizoen was de aanvaller in dertien Eredivisie-duels zesmaal trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DoekeDokkuma19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het duo Sydney v Hooijdonk ,Amin Sarr is weer kompleet!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen