Woeste Atlético-fans willen komst Ronaldo blokkeren

25 juli 2022, 11:34

Een groep supporters van Atlético Madrid is begonnen met een Twitter-actie om de komst van Cristiano Ronaldo tegen te houden. De Spaanse topclub zou geïnteresseerd zijn in de Portugese superster van Manchester United, maar zijn komst blijkt gevoelig te liggen.

Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, omdat die club komend seizoen niet actief is in de Champions League. Diverse topclubs lieten al weten niet open te staan voor de komst van de aanvaller, maar Atlético Madrid ziet zijn komst wél zitten. Dat is echter pikant, aangezien hij jarenlang furore maakte bij aartsrivaal Real Madrid.

Het is dé reden dat supporters van Atlético op Twitter een actie zijn begonnen om hun club tot de orde te roepen. #ContraCR7 staat voor 'tegen CR7' en is al door honderden supporters gedeeld op social media. Diverse supporters dreigen hun lidmaatschap bij de topclub op te zeggen als Ronaldo daadwerkelijk wordt binnengehengeld.

Ronaldo, die bereid zou zijn een forse salarisverlaging te accepteren, deed de Madrilenen in het verleden regelmatig pijn. Zo versloeg hij Atlético in de Champions League-finales van 2014 en 2016. In beide duels kwam hij tot scoren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen