'Premier League lonkt voor Van den Berg na sterk seizoen'

25 juli 2022, 09:07

Sepp van den Berg kan zijn loopbaan vervolgen bij Bournemouth. Liverpool wil de nog altijd pas twintigjarige verdediger verhuren aan de Engelse middenmoter en hem zodoende zijn debuut in de Premier League laten maken. Van den Berg heeft de interesse uit de topcompetitie te danken aan een sterk seizoen in de Championship.

Dat schrijft de Daily Mail. Van den Berg speelde de afgelopen anderhalf jaar bij Preston North End, waar hij afgelopen seizoen veel indruk maakte. De verdediger deed afgelopen seizoen liefst 45 van de 46 competitiewedstrijden mee in de loodzware Championship, waarin hij ook nog eens goed was voor een doelpunt en een assist.

Bij Preston heeft Van den Berg zichzelf op de kaart gezet, maar een serieuze kans bij Liverpool blijft uit. De kampioenskandidaat heeft met Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Joe Gomez en Joel Matip voldoende keuze achterin. Liverpool acht het beter voor de linkspoot als hij elders in de Premier League ervaring gaat opdoen.

Van den Berg speelt sinds 2019 voor Liverpool, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft. De Engelse grootmacht pikte hem op piepjonge leeftijd op bij PEC Zwolle.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen