Romano meldt grote transferdoorbraak in zaak-Noa Lang

25 juli 2022, 07:50

Noa Lang lijkt op weg naar de uitgang bij Club Brugge. De aanvaller heeft al de gehele zomer een transferwens, maar concrete interesse in zijn diensten bleef tot dusverre uit. Een grote club uit een Europese topcompetitie lijkt nu echter beet te hebben.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Lang heeft 'goede kansen' om Club Brugge te verlaten, nu de geïnteresseerde club van plan is om door te pakken. Vermoedelijk verkoopt Brugge de aanvaller voor een transfersom tussen de 20 en 25 miljoen euro. Het is niet duidelijk om welke club het gaat, al is AC Milan al maandenlang een van de geïnteresseerden.

De vijfvoudig international van het Nederlands elftal speelde tot op heden twee seizoenen voor de Belgische topclub. Daarin was hij in totaal goed voor 21 treffers en 20 assists. Het maakte hem een van de meest waardevolle spelers van de Belgische competitie.

Belangrijke ontwikkelingen zullen op korte termijn plaatsvinden. Afgelopen weekend stond de aanvaller nog 'gewoon' op het veld bij Club Brugge, dat het nieuwe seizoen aftrapte met een overwinning op KRC Genk. Ondanks treffers van Cyriel Dessers en Mike Trésor Ndayishimiye won de regerend landskampioen met 3-2. Landgenoten Bjorn Meijer en Ruud Vormer hadden eveneens een basisplaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen