Arsenal meldt zich opnieuw voor Gakpo, PSV stelt belangrijke eis

25 juli 2022, 07:26   Bijgewerkt: 25 juli 2022, 07:42

Arsenal heeft zich opnieuw bij PSV gemeld voor de handtekening van Cody Gakpo. De Londense topclub is al maandenlang een van de meest serieuze gegadigden voor zijn komst, maar een samenwerking bleef tot dusverre uit. Mogelijk komt daar nu alsnog verandering in.

Arsenal heeft volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International concrete interesse in de 23-jarige aanvaller, die nog altijd geen besluit heeft genomen over zijn toekomst. Op de achtergrond doet PSV er alles aan om de sterspeler nog minstens één seizoen langer aan boord te houden. Zijn vertrek zou een forse aderlating betekenen na de investeringen van deze zomer.

Lees ook: Sassuolo bevestigt recordtransfer: bonusmiljoenen voor PSV

Een snel akkoord tussen PSV en Arsenal lijkt uitgesloten, aangezien de Eindhovense topclub Gakpo hoe dan ook niet verkoopt voordat het tweeluik met AS Monaco in strijd om de Champions League achter de rug is. PSV wil zich eerst kwalificeren voor het miljardenbal en overweegt pas daarna mee te werken aan een overstap van Gakpo en de eveneens begeerde Ibrahim Sangaré.

Komend weekend wacht voor PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. De Eindhovenaren schreven die prijs vorig jaar nog op hun naam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen