Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ziyech mag door stug Club Brugge toch hopen op Italiaanse transfer'

'Ziyech mag door stug Club Brugge toch hopen op Italiaanse transfer'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juli 2022 – Hakim Ziyech mag weer hopen op een transfer. De aanvallende middenvelder annex vleugelspeler werd lange tijd gelinkt aan AC Milan, maar daarna werd het stil rondom de voetballer. Nu zou hij toch weer in beeld zijn bij de landskampioen van Italië.

Dat heeft alles te maken met de situatie rond Charles De Ketelaere. De speler van Club Brugge staat bovenaan het wensenlijstje van de opgekrabbelde topclub, maar de clubs hebben na wekenlange onderhandelingen nog altijd geen akkoord bereikt. De Belgen willen minstens 37 miljoen euro hebben, aangezien Leeds United dat bedrag ook op tafel heeft gelegd. Dat gaat de Italianen echter te ver. Italiaanse media weten dat Milan niet verder wil gaan dan 32 miljoen euro, inclusief bonussen.

Brugge wil het talent graag verkopen aan Leeds, omdat die club dus meer biedt. De speler zelf heeft echter meer oren naar een avontuur in het land van de laars. De kans lijkt momenteel klein dat De Ketelaere zijn zin krijgt, aangezien Milan inmiddels kijkt naar alternatieven om de ploeg te versterken. Daarbij zou de naam van Ziyech weer gevallen zijn. De speler is onder Thomas Tuchel allesbehalve een basiskracht, waardoor Chelsea mee zou willen praten over een deal. Mogelijk gaat dat om een huurperiode met koopoptie.

Overigens is Ziyech niet de enige naam die naast de Belg op de radar staat. Ook Domenico Berardi wordt genoemd. De aanvoerder van Sassuolo heeft een prijskaartje van veertig miljoen euro om zijn nek hangen, maar heeft zich al bewezen in de Serie A. Of Sassuolo mee wil werken is overigens nog maar de vraag. Die club staat ook al op het punt om spits Gianluca Scamacca naar West Ham United te laten gaan voor ongeveer 36 miljoen euro.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd