Kökcü blijft rustig over matige voorbereiding én geruchten: "Speelt niks"

24 juli 2022, 19:38   Bijgewerkt: 25 juli 2022, 09:52

Orkun Kökcü denkt momenteel niet aan een vertrek bij Feyenoord. De middenvelder werd aan veel clubs gelinkt, maar tot op heden is er van concrete interesse geen sprake.

''De laatste weken heb ik veel gesproken met de trainer. Ik hoor niks en ben met mijn hoofd bij Feyenoord", aldus Kökcü, die de deur voor een vertrek niet helemaal sluit. "Je weet nooit hoe het loopt. Als er een club komt en ze bieden de vraagprijs van Feyenoord, dan kan het zomaar zo zijn. Voor nu speelt er niks en ben ik bij Feyenoord. Slot wil me er graag bijhouden en geeft aan dat er punten zijn die ik kan verbeteren. In mijn hoofd is het niet zo dat ik weg moet.''

De middenvelder verloor met Feyenoord van Olympique Lyon. De middenvelder maakt zich nog geen zorgen, ondanks de matige voorbereiding. Tot dusver werden drie van de vier oefenduels verloren. "Maar ik maak me geen zorgen", vertelt Kökcü stellig bij ESPN. "Je kan wel merken dat het een paar stappen omhoog moet bij ons, maar ook de trainer heeft vertrouwen. Hij gaf aan dat hij progressie ziet."

Jens Toornstra

Ook Jens Toornstra bleef positief, ondanks de 2-0 nederlaag. "Het moet allemaal beter, dat is duidelijk. Ik heb het gevoel dat dat wel goed komt. Op de trainingen zie je veel meer. Je ziet dat die jongens goed kunnen voetballen en potentie hebben, maar iedereen moet nog aan elkaar wennen", aldus de routinier. "Het is duidelijk dat er nog spelers bij moeten, maar dat is aan de mensen bovenin. Die zijn daar mee bezig. Daar heb ik alle vertrouwen in. We hebben gelukkig nog eventjes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen