'Barça bereidt bod voor: Memphis of Dest niet gebruikt als ruilmiddel'

24 juli 2022, 15:52

FC Barcelona blijft jagen op Jules Koundé. De Catalanen bereiden momenteel een openingsbod voor op de verdediger van Sevilla, zonder dat spelers de omgekeerde weg bewandelen. Eerder waren er geruchten dat Sergiño Dest of Memphis Depay mogelijk als wisselgeld zouden dienen.

De verdediger van Sevilla staat ook bij Chelsea bovenaan het wensenlijstje. De Londenaren hebben al een bod gedaan van circa 64 miljoen euro, maar de mandekker zou zelf een voorkeur hebben voor een transfer naar Camp Nou. Dat maakt de onderhandelingen ingewikkeld, aangezien de club uit Andalusië hem liever aan de Engelsen verkoopt. Die hebben meer geld te besteden namelijk. Fabrizio Romano weet dat het eerste bod van Barça lager is dan het bod van de Premier League-club. Een transfer van de mandekker kan dan ook nog even op zich laten wachten.

Memphis Depay

Dat Memphis in eerste instantie genoemd werd als ruilmiddel is dus niet waar, maar de geruchten komen niet helemaal uit de lucht vallen. De Oranje-international kon afgelopen seizoen al niet op een basisplaats rekenen bij Xavi en door de toegenomen concurrentie is de kans op speeltijd nog kleiner geworden. Deze zomer werden Raphinha en Robert Lewandowski vastgelegd, waardoor een basisplaats er sowieso niet in lijkt te zitten. Barça zou de spits willen laten gaan voor twintig miljoen euro.

Dest lijkt er bij Xavi ook niet geweldig op te staan. Kort na de komst van de trainer haalde hij met Dani Alves een concurrent voor de Amerikaan, die zijn opleiding genoot bij Ajax. Of clubs interesse in hem hebben, is momenteel niet duidelijk. Bayern München werd in het geruchtencircuit genoemd, maar die club haalde deze zomer Noussair Mazraoui al gratis op.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen