Conte sneert naar Bayern München; Mertens definitief transfervrij

24 juli 2022, 12:38

Antonio Conte heeft zich geërgerd aan de manier waarop Bayern München de interesse in Harry Kane kenbaar heeft gemaakt. De Duitse topclub sprak onlangs uit dat het aantrekken van de Engelse topspits 'een droom' zou zijn. Conte vond dat een ongepaste opmerking.

De Italiaanse coach van Tottenham Hotspur vindt het vreemd dat Bayern München dat openlijk uitspreekt in de media. "Harry is onderdeel van ons project, hij is daar een belangrijk deel van. Ik zou zelf niet zo praten over spelers van een andere club. Als ik dat wil, doe ik dat met de club zelf. Niet met de media. Ik vind het disrespectvol naar de andere club, maar dat is mijn mening. Ik zou het anders aanpakken."

Mertens

Napoli heeft definitief afscheid genomen van Dries Mertens. Het contract van de Belgische aanvaller liep af, maar er was nog niets gecommuniceerd over de toekomst van de aanvaller. Via social media heeft Napoli de Belg nu echter bedankt. Mertens zal transfervrij op zoek moeten naar een nieuwe werkgever. Onder meer Olympique Marseille zou in de markt zijn.

Mertens beleefde een zeer succesvol verblijf in Napels. De oud-speler van AGOVV, FC Utrecht en PSV vertrekt zelfs als all-time topscorer van de Italiaanse club. In 397 wedstrijden was de Belg goed voor 148 doelpunten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen