Til kan lachen om 'sneer' Slot na PSV-transfer: "Ontzettend sportief"

23 juli 2022, 22:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-aanwinst Guus Til heeft zijn eerste wedstrijd in het Philips Stadion erop zitten. De middenvelder deed zestig minuten mee in het met 2-1 gewonnen oefenduel tegen Real Betis. Na afloop blikte hij nog eens terug op zijn eerste weken bij PSV. 

"Die zijn goed bevallen. Ik ben ontzettend goed opgevangen. En het is gewoon een topclub", zei hij tegen ESPN. Het spelen bij een topclub is niet nieuw voor Til, die afgelopen seizoen door Feyenoord al gehuurd werd van Spartak Moskou. In Eindhoven kon hij echter een meerjarig contract tekenen. "Ik heb een ontzettend mooie tijd gehad bij Feyenoord, maar voor mij was stabiliteit gewoon ontzettend belangrijk."

Daarmee kwam Til op de belangrijkste reden om voor PSV te tekenen. "Ze spelen voorronde Champions League, dat is sportief gezien fantastisch voor mij. En het is gewoon een fantastisch mooie club. Maar met die stabiliteit ben ik heel blij, dat was de voornaamste reden voor mij. En natuurlijk is het sportief nog een stapje omhoog."

Arne Slot

Til gaf daarbij wel aan dat het een moeilijke keuze was om Feyenoord teleur te stellen. Te meer vanwege de aanwezigheid van Arne Slot, aan wie de middenvelder veel te danken heeft. "Blijkbaar denkt hij dat hij het nu ook zonder mij kan", had de trainer gegrapt nadat de speler voor PSV koos. Daar kon Til zelf wel om lachen. Zelf zocht hij al contact met zijn oude coach, die in dat gesprek 'ontzettend sportief' reageerde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Lex83
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel fijn voor Guus dat dit allemaal zo lekker makkelijk weggelachen kan worden en hij niet de rest van zijn carrière achterom hoeft te kijken vanwege ernstige bedreigingen door een stel domme mongolen.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft gelijk om deze kans te grijpen !! Als je prijzen wilt winnen zit je bij psv stukkie beter dat bij Feijenoord!! En de kans op toch nog eens cl spelen ,. Tja dan ben je bij Feijenoord sowieso kansloos !!

FritsWetzer18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat gaan we wel over een paar jaar zien Het beleid dat Feyenoord nu ingezet heeft betaald dan zich uit en zijn ze PSV voorbij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen