RKC Waalwijk
1 – 1
Sparta

Tagliafico neemt op indrukwekkende wijze afscheid van Ajax

Tagliafico neemt op indrukwekkende wijze afscheid van Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juli 2022 – Nicolas Tagliafico heeft nu echt afscheid genomen van Ajax. De Argentijn tekende in januari 2018 voor de Amsterdamse club en werd er in de vierenhalf jaar die volgde razendpopulair. Dat dat gevoel wederzijds was, bleek wel uit een afscheidsvideo die hij op zijn eigen social media deelde.

"Het is ongelofelijk om te bedenken dat het vierenhalf jaar geleden is dat ik bij Ajax arriveerde", klonk de stem van Tagliafico in de video, waarin verder ook veel beelden uit zijn tijd bij de club te zien zijn. "Ik wist dat ik bij een historische club terecht kwam, bij een van de grootste clubs ter wereld. Maar ik had me nooit kunnen voorstellen dat ik me hier zo thuis zou voelen."

Tagliafico weet goed hoe hij de harten van de Ajacieden heeft kunnen veroveren. "Honderd procent geven is voor mij altijd de enige manier geweest. Ik heb altijd alles proberen te geven op het veld. Gelukkig hebben we daarmee veel van onze doelen kunnen bereiken en heb ik zelfs de nodige doelpunten met jullie kunnen vieren. We hebben onvergetelijke momenten beleefd, die ik voor altijd in mijn hart zal meedragen. De prijzen die we hebben gewonnen, en de vieringen met de supporters."

"Ik wil iedereen bedanken", zei de verdediger tot slot. "Mijn teamgenoten, mijn trainers, de clubleiding en de gehele staf, die mij elke dag heeft geholpen. Daarnaast ook een speciaal bedankje aan de fans, die me geweldig gesteund hebben, zowel op als buiten het veld. De Johan Cruijff Arena zal altijd een speciale plek voor me zijn. En ook al is het tijd om afscheid te nemen, ik zal jullie steun nooit vergeten. Het is een geweldig hoofdstuk geweest. Bedankt, iedereen."

Lees ook: Ajax neemt voor 4,2 miljoen euro afscheid van Nicolás Tagliafico

Reacties

gerelateerd