'Ten Hag en United zetten zinnen op Dumfries, Inter bereid tot verkoop'

23 juli 2022, 17:36

Erik ten Hag is fan van het idee om Denzel Dumfries naar Manchester United te halen. Verschillende Italiaanse media schreven zaterdag over de Engelse interesse voor de rechtsback. Een deal lijkt haalbaar, want Internazionale staat niet onwelwillend tegenover een vertrek. 

Het was La Gazzetta dello Sport dat wist te melden dat Ten Hag 'dol is' op de voetballer Dumfries. Zijn sterke punten, vooral zijn timing en fysieke kwaliteiten, zouden bij uitstek eigenschappen zijn die in de Premier League vereist zijn. Om die reden heeft de trainer om de komst van de Nederlander gevraagd.

Om dit te kunnen bewerkstelligen, zal er echter eerst plek moeten worden gemaakt in de selectie. De club hoopt daarom rechtsback Aaron Wan-Bissaka te kunnen verkopen. Als dat lukt, zal een aanbieding voor Dumfries snel volgen. Naar verluidt hangt er een prijskaartje van veertig miljoen euro aan de Oranje-international.

Inter bereid tot verkoop

Als United dit bedrag wil betalen, zal het niet lastig worden om tot een akkoord te komen. Inter zelf zou namelijk openstaan voor de verkoop. De club moet naar verluidt zestig miljoen euro aan transfersommen incasseren. Verdediger Milan Skriniar had voor die inkomsten moeten zorgen, maar zijn verkoop is niet gelukt. Volgens calciomercato.com schakelt de club nu over op een transfer van Dumfries. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe meer Nederlanders je aantrekt, hoe eerder en harder je wordt afgerekend als het 4 wedstrijden even tegen zit.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

40 mil voor Dumfries.. 😆

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen