Basisplaats Van de Beek in sterke opstelling Manchester United

23 juli 2022, 11:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United voor de oefenwedstrijd tegen Aston Villa bekendgemaakt. Donny van de Beek verschijnt voor het eerst deze voorbereiding aan de aftrap.

Manchester United treedt met een sterk elftal aan in de vriendschappelijke wedstrijd, die geldt als de twee-na-laatste test richting de competitiestart. David De Gea verdedigt het doel, de defensie wordt gevormd door Diogo Dalot, Harry Maguire, Victor Lindelöf en Luke Shaw, terwijl Van de Beek met Bruno Fernandes en Fred op het middenveld staat. Jadon Sancho, Marcus Rashford en Anthony Martial zijn de aanvallers.

Ten opzichte van de oefenwedstrijd tegen Crystal Palace heeft Ten Hag zijn opstelling op slechts twee plekken gewijzigd. Tyrell Malacia moet zijn basisplaats afstaan aan Shaw, terwijl Van de Beek de vervanger is van Scott McTominay. Binnenkort heeft Ten Hag ook de beschikking over Christian Eriksen en Lisandro Martínez, die na de trip naar Australië aansluiten bij de selectie.

Manchester United speelt om 11.45 uur (Nederlandse tijd) de vierde oefenwedstrijd van de voorbereiding. Eerder werden Liverpool (4-0), Melbourne Victory (4-1) en Crystal Palace (3-1) verslagen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen