Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht maakt serieus werk van komst Carel Eiting

FC Utrecht maakt serieus werk van komst Carel Eiting

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 juli 2022 – FC Utrecht heeft zich volgens De Telegraaf gemengd in de strijd om de handtekening van Carel Eiting. De 24-jarige middenvelder zit sinds zijn vertrek bij Huddersfield Town zonder club. Onlangs leek Eiting dicht bij een overgang naar SPAL, maar de deal met de Italiaanse club kwam niet rond. Bij Utrecht kan Eiting de derde versterking voor het middenveld worden.

Eiting heeft een teleurstellend seizoen achter de rug waarin hij weinig aan spelen toekwam. Een jaar geleden maakte de middenvelder de overstap van Ajax naar KRC Genk, waar hij een contract voor vier seizoenen tekende. Na het ontslag van John van den Brom was er geen plek meer voor Eiting bij Genk, waarop werd besloten de meerjarige verbintenis te ontbinden. Huddersfield Town, de club die hem in het seizoen 2020/21 huurde van Ajax, sloot hem weer in de armen. Maar ook in Engeland was er weinig speeltijd weggelegd voor Eiting.

Sinds kort zit Eiting zonder club. FC Volendam ziet de komst van de voormalig speler van Ajax wel zitten, maar heeft flinke concurrentie. Zeker nu Utrecht geïnteresseerd is, lijkt de promovendus mis te grijpen. Bij Utrecht kan Eiting na Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) en Taylor Booth (Bayern München) de derde nieuwe middenvelder worden. Daarentegen vertrokken Joris van Overeem (Maccabi Tel Aviv), Simon Gustafson (BK Häcken) en Adam Maher (Damac FC) uit de Domstad.

Bij Utrecht houden ze er ook rekening mee dat Quinten Timber nog vertrekt. De middenvelder heeft in zijn debuutseizoen in de Eredivisie dermate veel indruk gemaakt dat veel clubs hem willen aantrekken. Zo hebben Feyenoord en PSV interesse, maar gaat ook zijn oude club Ajax mogelijk een poging voor hem wagen. De Amsterdammers melden zich waarschijnlijk pas in Utrecht als Edson Álvarez vertrekt. Die kans lijkt niet zo groot, daar Alfred Schreuder meerdere malen heeft aangegeven geen sterkhouders meer te willen laten gaan. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd